Νέα γενιά έξυπνων κλειδαριών πόρτας: Ξεχάστε μια για πάντα τα κλειδιά και μείνετε ασφαλείς με την Έξυπνη Κλειδαριά Πόρτας TUYA Bluetooth Keyless!

Νέα γενιά έξυπνων κλειδαριών πόρτας: Ξεχάστε μια για πάντα τα κλειδιά και μείνετε ασφαλείς με την Έξυπνη Κλειδαριά Πόρτας TUYA Bluetooth Keyless!

Πόσες φορές χάσατε τα κλειδιά σας και χρειάστηκε να καλέσετε κλειδαρά ή κάποιον οικείο σας για να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού σας;

Καθώς η τεχνολογία προχωρά, εφευρίσκονται νέοι και λειτουργικοί τρόποι, οι οι οποίοι κάνουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη και πρακτική.

Ένας από αυτούς είναι και η κλειδαριά πόρτας TUYA, η οποία δεν χρειάζεται κλειδί αλλά λειτουργεί με το δαχτυλικό σας αποτύπωμα, με μηχανικό κλειδί, με κάρτα ή μέσω της εφαρμογής Tuya στο κινητό σας!

-Μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε την πόρτα σας, ακόμα κι αν δεν είστε εκεί, χάρη στο ευκολόχρηστο app που διαθέτει.

-Με 4 τρόπους ξεκλειδώματος, η είσοδος στο σπίτι γίνεται πανεύκολη για όλη την οικογένεια -ειδικά για ηλικιωμένους και παιδιά.

-Μπορεί να αποθηκεύσει πολλά δακτυλικά αποτυπώματα, ώστε να τη χρησιμοποιεί εύκολα όλη η οικογένεια και τα πρόσωπα που επιθυμείτε να εισέρχονται στο σπίτι σας.

-Μπορείτε να ελέγχετε τους επισκέπτες μέσω της εφαρμογής.

-Εγκαθίσταται σχεδόν σε όλες τις πόρτες. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και δεν χρειάζεται ειδικό. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο.

-Είναι αδιάβροχη και αυτό την καθιστά ιδανική για εξώπορτες.

-Λειτουργεί με μπαταρία, η οποία περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

-Διατίθεται σε 2 χρώματα: μαύρο και ασημί.

-Είναι συμβατή με την Alexa και με το Google Home

Ενισχύστε το επίπεδο ασφάλειας του σπιτιού σας και κάντε τη ζωή σας ακόμη πιο εύκολη με την έξυπνη κλειδαριά TUYA.

Προμηθευτείτε την από την Texdesigns αλλά και μέσα από το Direct Deals, σε εξαιρετική τιμή!

Μάθετε περισσότερα καλώντας μας 📞 22253595 .

Back to top