3 + 1 Σημαντικά Σημεία Που Πρέπει Να Τοποθετήσετε Κάμερες Ασφαλείας Εξωτερικού Χώρου

3 + 1 Σημαντικά Σημεία Που Πρέπει Να Τοποθετήσετε Κάμερες Ασφαλείας Εξωτερικού Χώρου

Οι κάμερες ασφαλείας είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που προσδίδει αίσθηση ασφάλειας, μιας και προσφέρουν επιπλέον “μάτια” στον χώρο ανά πάσα στιγμή. Ο σχεδιασμός του χώρου, το budget και οι προτεραιότητες ασφαλείας είναι διαφορετικές, επομένως δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για την τοποθέτηση της κάμερας ασφαλείας. Παρόλα αυτά, εμείς σας προτείνουμε τα καίρια σημεία που μπορείτε να τοποθετήσετε εξωτερικές κάμερες ασφαλείας για να προστατέψετε τον χώρο σας.

  1. Εξωτερικά στην κεντρική είσοδο

Μπορεί να πιστεύετε ότι οι διαρρήκτες συνήθως μπαίνουν από κάποιο παράθυρο ή μία πίσω πόρτα αλλά σύμφωνα με στατιστικές το 34% των διαρρηκτών χρησιμοποιεί την κεντρική πόρτα / είσοδο. Μία κάμερα ασφαλείας στην κεντρική είσοδο του χώρου σας καταγράφει οποιονδήποτε εισέρχεται ή εξέρχεται.

  1. Εξωτερικά σε πίσω πόρτες ή παράθυρα

Τα σημεία που είναι εκτός του οπτικού σας πεδίου επιτρέπουν στους απρόσκλητους επισκέπτες να εισέρχονται χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, Για να διασφαλίσετε πλήρως το ποιος εισέρχεται ή εξέρχεται από δευτερεύουσες εισόδους του χώρου σας, μπορείτε να τοποθετήσετε κάμερες ασφαλείας σε αυτά τα σημεία. 

  1. Εξωτερικά στο γκαράζ ή στο πάρκινγκ

Τα γκαράζ ή οι εξωτερικές αποθήκες είναι συχνός στόχος των διαρρηκτών, καθώς συνήθως έχουν την πιο αδύναμη ασφάλεια στην είσοδό τους. Μία κάμερα που θα στοχεύει στο γκαράζ ή το πάρκινγκ σας μπορεί να προστατεύσει την περιουσία σας και να σας γλιτώσει από απώλειες!

  1. Εξωτερικά στην αυλή/κήπο

Εξίσου σημαντικός είναι και ο έλεγχος της αυλής σας, αφού είναι το τελικό στάδιο πριν την είσοδο στο σπίτι σας. Με την τοποθέτηση μιας κάμερα ασφαλείας θα είστε σίγουροι ότι κανένας απρόσκλητος επισκέπτης δεν εισήλθε στον χώρο σας. Επιπλέον, θα είστε ήσυχοι όταν τα παιδιά σας παίζουν στην αυλή!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το δικό σας πλάνο τοποθέτησης καμερών, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας! ☎️ 22 253595

Back to top