4 + 1 πλεονεκτήματα των ασύρματων συναγερμών

4 + 1 πλεονεκτήματα των ασύρματων συναγερμών

Γιατί οι ασύρματοι συναγερμοί επιλέγονται από όλο και περισσότερους ανθρώπους;

Τα τελευταία χρόνια, οι κλοπές έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Η εγκληματικότητα ολοένα αυξάνεται, οι διαρρήκτες συνεχώς αναβαθμίζονται και εμείς πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να προστατέψουμε την σωματική μας ασφάλεια και την περιουσία μας. 

Ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο μέτρο προστασίας αποτελούν οι ασύρματοι συναγερμοί. Μπορούν να θωρακίσουν κάθε σημείο της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου εσωτερικά αλλά και περιμετρικά.

Η εσφαλμένη εντύπωση ότι τα συστήματα ασφαλείας απευθύνονται σε πιο ευκατάστατους ανθρώπους δεν ισχύει. Κι αυτό χάρη στη τεχνολογική άνθηση των τελευταίων ετών η οποία έχει μειώσει τις τιμές στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Έτσι, ο καθένας που θέλει να προστατέψει αποτελεσματικά τα υπάρχοντα του αλλά ακόμα πιο σημαντικό την ίδια του την οικογένεια, επενδύει σε ένα καλό σύστημα ασφαλείας και στην εγκατάσταση ενός ασύρματου συναγερμού.

Δυστυχώς, οι διαρρήκτες σήμερα γνωρίζουν αρκετά πράγματα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των παραδοσιακών καλωδιακών συναγερμών. Συνεπώς ξέρουν και πώς να τους παρακάμπτουν κόβοντας τις τηλεφωνικές γραμμές στις οποίες αυτοί είναι συνδεδεμένοι στο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού θέτοντάς τους έτσι εκτός επικοινωνίας.

Αυτό δεν συμβαίνει με τους ασύρματους συναγερμούς γιατί πολύ απλά αυτοί δουλεύουν μέσω σημάτων και όχι μέσω καλωδίων, οπότε είναι αδύνατο να διακόψουν το σήμα!

Πέραν αυτού του σημαντικού πλεονεκτήματος, παρακάτω θα δείτε και άλλα οφέλη που έχουν να προσφέρουν σε αυτούς που θα τους προτιμήσουν. 

  1. Δεν χρειάζονται καλώδια, άρα αυτό παρακάμπτει την επίπονη διαδικασία που έχει η καλωδίωση ενός χώρου. Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να αλλάξει το εσωτερικό του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.
  2. Οι ασύρματοι συναγερμοί μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο χώρο και να μην εντοπίζονται από έναν πιθανό εισβολέα. Τα σήματα του ασύρματου συναγερμού είναι τόσο δυνατά ώστε να μπορούν να διαπερνούν με ευκολία  αντικείμενα και να κινούνται γύρω από αυτά.   
  3. Αν χρειαστείτε να μετακομίσετε στο μέλλον, μπορείτε άνετα να πάρετε μαζί σας το ασύρματο σύστημα ασφαλείας γιατί είναι εύκολο να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί εκ νέου σε άλλον χώρο.
  4. Ενώ στους ενσύρματους συναγερμούς, οι διαρρήκτες μπορούν να διακόψουν τη σύνδεση και επικοινωνία τους με το κέντρο λήψης σημάτων κόβοντας τα καλώδια του τηλεφώνου, στον ασύρματο συναγερμό δεν μπορούν!
  5. Ακόμα ένα πλεονέκτημα των ασύρματων συναγερμών είναι ότι ενημερώνουν το χρήστη για την έκρυθμη κατάσταση του συστήματος, την τάση της μπαταρίας καθώς και για άλλα θέματα που αφορούν τη συντήρησή του.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε να ζήσετε μια ασφαλή και ήρεμη οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, τότε η λύση για σας είναι ένας ασύρματος συναγερμός ασφαλείας. 


Στην Texdesigns αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας, σχεδιάζουμε το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας, το τοποθετούμε με επαγγελματισμό και είμαστε κοντά σας με υπευθυνότητα για οτιδήποτε χρειαστείτε στο μέλλον! 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το δικό σας σύστημα, πάντοτε προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. 

Back to top