Μεγαλώνοντας Παιδιά σε ένα Έξυπνο Σπίτι: Η σημασία των οικιακών αυτοματισμών

Μεγαλώνοντας Παιδιά σε ένα Έξυπνο Σπίτι: Η σημασία των οικιακών αυτοματισμών

Είτε καλωσορίζετε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας είτε έχετε μικρά παιδιά, ένα “έξυπνο σπίτι” μπορεί να σας βοηθήσει ουσιαστικά και να απομακρύνει πολλές από τις ανησυχίες σας.

Οι οικιακοί αυτοματισμοί βρίσκονται στην υπηρεσία σας και εξοπλίζουν το σπίτι σας, διευκολύνοντας την καθημερινότητά σας αλλά και την προστασία των οικείων σας.

Από τον έλεγχο της θέρμανσης, των συστημάτων φωτισμού, του κλιματισμού μέχρι τον έλεγχο των συστημάτων ψυχαγωγίας και ασφάλειας, μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα μέσω ενός κινητού τηλεφώνου. 

Εκτός όμως από αυτά, οι οικιακοί αυτοματισμοί βοηθούν και στην ασφάλεια ενός παιδιού.

Κάμερες εσωτερικών χώρων

Δεν μπορείτε να έχετε τα μάτια σας συνεχώς πάνω στα παιδιά σας και είναι γνωστό ότι τα οικιακά ατυχήματα είναι εύκολο να συμβούν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Οι κάμερες ασφαλείας εσωτερικών χώρων σας δίνουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα καθώς γίνονται τα μάτια σας σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού. Μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το παιδί σας και αν είναι ασφαλές.

Ακόμα και σε περίπτωση που έχετε αφήσει το παιδί σας στην φροντίδα κάποιου, μπορείτε να είστε ήσυχοι, καθώς θα παρακολουθείτε κάθε τι που συμβαίνει, ανά πάσα στιγμή.

 

Αισθητήρες εισόδου

Ο αισθητήρες εισόδου που τοποθετούνται στις εξωτερικές πόρτες, μπορούν να τοποθετηθούν και στις εσωτερικές. Έτσι, σας ειδοποιούν σε περίπτωση που το παιδί σας εισέλθει σε κάποιο δωμάτιο που δεν θα έπρεπε!

 

Σύστημα Συναγερμού

Ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού χαρίζει περισσότερη ασφάλεια και ηρεμία στους γονείς, καθώς προσφέρει μία παραπάνω αίσθηση προστασίας, αφού κρατά μακριά ανεπιθύμητους “επισκέπτες” και μειώνει στο ελάχιστο τις κακόβουλες ενέργειες που μόνο άγχος μπορούν να προκαλέσουν.

 

Στην Texdesigns γνωρίζουμε ότι το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας, το μέρος που μεγαλώνουν τα παιδιά σας και θέλετε να τους παρέχετε τη μέγιστη ασφάλεια.

Γι’ αυτό, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί ένα “έξυπνο σπίτι” με όλα τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει και πάντα βασισμένο στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τα πάντα.

Back to top