Προστατέψτε το όχημά σας από κακόβουλες ενέργειες και κοιμηθείτε ήσυχοι.

Προστατέψτε το όχημά σας από κακόβουλες ενέργειες και κοιμηθείτε ήσυχοι.

Η αύξηση των κλοπών οχημάτων ακόμα και μέρα μεσημέρι έχει ανέβει κατακόρυφα. Οι επίδοξοι ληστές εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία και “αρπάζουν” αυτοκίνητα και μηχανές σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Οι αρχές κάνουν έκκληση προς τους ιδιοκτήτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί,να μην αφήνουν τα οχήματά του εκτεθειμένα, ανοιχτά ή με το κλειδί στη μίζα γιατί γίνονται ευκολότερος στόχος.

 

Στην προσπάθεια να προστατέψετε την κινητή σας περιουσία, έχετε έναν πολύ αξιόλογο σύμμαχο. 

 

Το Monimoto 7 είναι ένα τεχνολογικά εξελιγμένο και αξιόπιστο GPS Tracker το οποίο σας επιτρέπει να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το όχημά σας και σας ενημερώνει άμεσα σε περίπτωση κλοπής, μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας.

 

Η λειτουργία του είναι απλή:

-Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα κλειδάκι συνδεδεμένο με το Μonimoto 7, το οποίο πρέπει να το έχετε μαζί σας.

-Σε περίπτωση που το Μonimoto 7 εντοπίσει κίνηση αλλά το κλειδάκι είναι εντός εμβέλειας 10 μέτρων, δεν ενεργοποιείται αλλά αν είναι εκτός εμβέλειας 10 μέτρων για περισσότερα από 20 δευτερόλεπτα, τότε ενεργοποιεί το “alarm mode” και εντός 60 δευτερολέπτων σας καλεί στο κινητό ενώ μετά από 30 δευτερόλεπτα στέλνει την τοποθεσία του οχήματος μέσω της εφαρμογής σε μορφή Google Maps.

 

Εάν δεν απαντήσετε και δεν ανοίξετε την ειδοποίηση από το εφαρμογή του κινητού σας, τότε στέλνεται sms στο κινητό με την τοποθεσία. Υπάρχει επίσης η επιλογή “Live Tracking” όπου, αν την ενεργοποιήσετε, σας στέλνει σχεδόν άμεσα και συνέχεια την τοποθεσία του οχηματός σας.

Χαρείτε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει του Μonimoto 7.

 

Είναι ακόμη μικρότερο, ευκολότερο στην εγκατάσταση και συμπαγές. 

Δεν απαιτείται σύνδεση με καλώδια ενώ διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία που διαρκεί πάνω από έναν χρόνο.

Η άμεση ενημέρωση βοηθάει στην άμεση επέμβαση και εύρεση του οχήματός σας, σε περίπτωση κλοπής.

Σε σχέση με τα συμβατικά gps trackers που δεν κάνουν κλήσεις και απλά στέλνουν sms/e-mail, το Μonimoto 7 ειδοποιεί άμεσα με κλήση στο κινητό, μέσω της εφαρμογής.

Μπορεί εύκολα να μεταφερθεί από ένα όχημα στο άλλο, ανάλογα με τις ανάγκες σας ενώ αν έχετε πάνω από μια συσκευή Μonimoto 7, μπορείτε στο ίδιο application να ελέγχετε όλα τα οχήματα.

Εμπιστευτείτε το για την ασφάλεια του οχήματός σας και αποτρέψτε μια πιθανή κλοπή ή οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια. 

 

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας ή καλέστε μας για να μάθετε περισσότερα για το αξιόπιστο GPS Tracker Μonimoto 7 και κάντε το άμεσα δικό σας.

Back to top