Κάμερες Ασφαλείας με αισθητήρες κίνησης. Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους;

Κάμερες Ασφαλείας με αισθητήρες κίνησης. Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους;

Όταν έχετε να κάνετε με την προστασία της ιδιοκτησίας και των αγαπημένων σας προσώπων, οι κάμερες ασφαλείας με ανίχνευση κίνησης παρέχουν άλλο επίπεδο προηγμένης προστασίας.

Η ανίχνευση κίνησης προσφέρει την πρόσθετη ευκολία της 24/7 ασφάλειας μέσω του κινητού σας. Αυτή η τεχνολογία βοηθά στον έλεγχο καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, παρέχει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και ενημερώνει μέχρι και τις αρμόδιες αρχές.

Όταν τοποθετηθούν κατάλληλα, οι κάμερες ασφαλείας με έξυπνη ανίχνευση κίνησης θα σας προσφέρουν πολλά παραπάνω από ένα σύστημα ασφαλείας με συμβατικές κάμερες.

Πλεονεκτήματα ανίχνευσης κίνησης

Ένα πλεονέκτημα των καμερών ασφαλείας είναι ότι οι ανιχνευτές κίνησης ενεργοποιούν την εγγραφή όταν εντοπίζεται κίνηση. Αυτό εξαλείφει τις ώρες αχρησιμοποίητου βίντεο που καταναλώνει μεγάλες ποσότητες μνήμης και αποθήκευσης. Βελτιώνει, επίσης, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της κάμερας και εξοικονομεί ενέργεια. 

Αυτό συμβαίνει είτε είστε εντός του χώρου σας είτε εκτός.

Επιπλέον, η ανίχνευση κίνησης εντοπίζει εικόνες που δεν ταιριάζουν με τις προηγούμενες προγραμματισμένες ρυθμίσεις της κάμερας — συμπεριλαμβανομένων πιθανών εισβολέων. Αυτό είναι χρήσιμο σε οικιακούς και εμπορικούς χώρους, όπως καταστήματα λιανικής, διάφορες εγκαταστάσεις, υπεραγορές, κ.α.

 

Τα αναλυτικά στοιχεία του βίντεο προσφέρουν ένα πρόσθετο προηγμένο επίπεδο που βασίζεται σε λογισμικό για την ανίχνευση κίνησης της κάμερας ασφαλείας. Το σύστημα είναι αρκετά έξυπνο ώστε να κάνει διαφοροποίηση μεταξύ ζώων, ανθρώπων ή οχημάτων ενώ προσφέρει δεδομένα για το τι πρέπει να καταγραφεί ή να αγνοηθεί. Αυτό αποτρέπει τις ψευδείς ειδοποιήσεις που προκαλούνται από δυνατούς θορύβους ή ισχυρές καιρικές συνθήκες και καθορίζει επίσης την κατεύθυνση της κίνησης και τη διάρκεια της δραστηριότητας.

Που πρέπει να τοποθετούνται;

Για καλύτερα αποτελέσματα, οι κάμερες ασφαλείας θα πρέπει να εγκατασταθούν σε θέση που να μπορούν να καταγράψουν κινήσεις. Οι κάμερες πρέπει να τοποθετούνται μακριά από τα παράθυρα για να αποφεύγεται το άμεσο ηλιακό φως. 

 

Η προσαρμογή των ρυθμίσεων κίνησης της κάμερας είναι πρωταρχικής σημασίας για τη βέλτιστη ανίχνευση. Αυτό απαιτεί διαχείριση επιπέδων ευαισθησίας, αλλαγή θέσης κάμερας ή και τα δύο. Είναι καλύτερο να αποφύγετε περιοχές που περιλαμβάνουν δέντρα ή άλλα φυλλώματα που προκαλούν ψευδείς ειδοποιήσεις.

 

Η τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης βίντεο καταγράφει την κίνηση στην προβολή της κάμερας και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το μέγεθος, την τοποθεσία, την ευαισθησία και τον στόχο για τη μείωση των ψευδών ειδοποιήσεων. Μπορείτε είτε να το προγραμματίσετε μόνοι σας είτε να εμπιστευτείτε την εμπειρία των ειδικών της Texdesigns.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς

Καλέστε μας για να δούμε μαζί τις ανάγκες του χώρου σας και να σας προτείνουμε ένα έμπιστο σύστημα ασφαλείας προσαρμοσμένο στα θέλω και τον προϋπολογισμό σας. Και μην ξεχνάτε ότι ακόμα και μετά την τοποθέτηση, οι τεχνικοί της Texdesigns είναι διαθέσιμοι για οτιδήποτε χρειαστείτε.

 

Back to top